Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tuollapuolen


-Pekka Mällinen

Annetut kommentit

Hiukka epäterävyyttä koko kuva-alalla. Jos mahdollista niin ota uusiksi käyttäen jalustaa ati jotain tukea. Kohde hyvä.
Tässä olisi auttanut hiukan suljinajan lyhentäminen, edes joku kohta olisi tarkka. Itseäni kiusaa eniten tuo etualalle törröttävä kaatunut koivunrunko ja sen epäterävyys.
Siis jalusta, pieni aukko ja suuri terävyysalue - kuvan sävyala voisi olla jopa hiukan tummempi ollaanhan metsikön sisällä ja toisaalta taustan järvi on jäänyt täysin sävyttömäksi.
Kuva on ilmeisemmin tärähtänyt vähän, siitä epäterävyys. Eipä kuvan terävöittämiseen jalustaa tarvita, reippaasti vaan ISO-luku isommaksi kamerassa. Aihe on kiva, kuva-alalla on vaan aika paljon tavaraa, jotka kaikki enemmän tai vähemmän saman sävyisiä. Se tekee kuvasta hieman rauhattoman ja lattean. Suorastaan voisi sanoa että vielä laajempi terävyysalue tekisi kuvasta vielä rauhattomamman.
Ikävä kyllä kuva melkomoista suttua niinkuin edellä mainittu ja kun siihen yhdistetään kuvan sävyjen latteus, niin jahka kesä niin uudestaan kuvaamaan ja jälkikäsittelyä koneella niin avot´
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty