Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pakkasyö

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Toisinaan kannattaa poistua lämpimästä kodista.
-Juha Posio

Annetut kommentit

UPEA! Teltta hieman liian keskellä, mutta rajata ei kannata, koska nuo tautan tunturit kärsisivät
Siinä on varmasti upee muisto retkestä, jota kelpaa kanssa vaeltajillekin näyttää.
Tämä on kyllä hieno, tähtitaivas ja kaikki!
Lumoava.
hieno
wow...ei paljon parempi valo voisi olla! 10 p.
Kyllä kannatti liikahtaa kodistas. Todella hienot maisemat, onko norjasta ?
Järkyttävän pysäyttävä. Jos olisin munkki ja minun tarvitsisi mennä etsimään itseäni tai Jumalaa, haluisin olla tuolla :)
Aivan huikea tunnelma! 5p.
Esa: Kuva on otettu pari pari viikkoa sitten Sarekin kansallispuistossa Ruotsissa. Tänä vuonna kelit oli huomattavasti kylmemmät kuin viime vuonna, lumiraja meni retken edetessä 600-1000 metrissä. Tähtitaivasta ei valitettavasti näkynyt kuin yhtenä iltana ja yhtenä yönä, se todellakin oli näkemisen arvoinen pakkasista huolimatta :)
Täydellinen wannabe kuva. Ahdistaa olla tällä kaupungin hälinässä. Tunnelman vangitseminen täydellinen samoin kuin valon tasapaino teltan ja taivaan suhteen.
Ihan ehta vitonen helahtaa kyllä tälle kuvalle, sen verran hieno fiilis tulee.
Apua. Tämä on kyllä.... Tyylikäs :) au. Wau, mitkä värit, harmonia. Tuo sininen ... :)
*hurm
En edes huomannut mikä tuo tuolla oli :D Hih...
Aivan satumainen tunnelma: tähdet, tyyni vedenpinta, kylmä, mutta kaunis valo lumihuipuilla ja erityisesti telttavalo sen tekevät.

Hiukan kyllä voisi kuvitella, ettei jalusta ollut ihan parhaalla kohdalla teltan pikkuisen epäonnistuneen näköisestä sijainnista ja oikean laidan tyhjyydestä päätellen, mutta kuvan ansiot peittävät nuo alleen kevyesti. Tässäpä taitaa olla Aukean historian kovimman keskiarvon saanut kuva (ainakin kesästä -05 asti), ja kyllähän tämä jopa monen varmasti muistamaa Marko Korkeakosken Kanada-sarjan oravakuvaa (ka. 4.4) parempi taitaa olla. Luonnollisesti 5 p. täältä.
Antti: Olet oikeassa, jalusta oli teltassa... Laitoin kameran uloimmalle rantakivelle ja korjasin kameran asentoa objektiivinsuojuksella. Ekan kuvan jälkeen loppui akku, vara-akku tietty teltassa ja pienen taivaanpällistelytuokion jälkeen totesin että menen nukkumaan koska alkoi myös tuulemaan. Ihme kyllä kuva oli lähes viivasuorassa. Jalustan kera (paremmassa paikassa?) olisi luultavasti joutunut odottamaan veden rauhoittumista. Jääkymässä vedessä ilman lankalaukaisinta tilanne olisi vaatinut myös sen toisen kameran joka kuvaa hullua kuvaajaa tärisemässä reisiään myöten rantavedessä. No, ehkä ensi vuonna...

Kiitos kaikille kommentoijille :)
Olipa kiintoisa kertomus kuvan syntymisestä. Vai jäi tämä sitten ainokaiseksi tuosta hetkestä... osaan kyllä kuvitella, ettei oikein innostanut ruveta odottelemaan veden uutta tyyntymistä, kun näin erinomainen kuva jo oli muistikortilla.
Mäkin näköjään kommentoin sun kuvaa "vähän" myöhässä, mutta pakko sanoa että tämä kuva on häkellyttävä. Mahtavan surrealistinen yksinäisyyden tuntu, pieni on ihminen. :)
Aivan mahtava!! Tähän mennessä paras kuva, jonka olen täältä bongannut :) Aivan kuin olisi tietokoneella tehty. Lisää tällaisia kuvia!
Loistava!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.49 (162 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty