Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Levitaationystyrä

Sana jonka opin hiljattain kesäfestareiden backstagella, tai oikeammin takapihan ulkoterassilla. Suuren saniaisruukun katveessa istui keikkansa päättäneen hippibändin kitaristi. Nuori mies oli hyvissä tunnelmissa.
          Joitakin luonnonyrttejä tai sieniä kaiketi nautiskeltuaan hän tuli maininneeksi levitaationystyrän. Hyvällä kaverillaan oli ollut sellainen käsivarressaan, katui että oli antanut leikata sen pois. Kyhmy kun oli kasvaessaan antanut osviittaa meditaatiokykyjen vääjäämättömästä kehittymisestä. Lääkäri väitti ihosyöväksi. Tyttöystävän ja äidin painostuksesta oli sitten antanut leikata sen pois.
          Siihen oli loppunut kaverin levitointi, tai siis ainakin tuntuva kehon keventyminen ja iloiselta maistuva jooga. Katui kovasti päätöstään. Nyt tämä kaveri varmaan jo leijailisi pilvien korkeudella, jos vain olisi jättänyt nystyrän paikoilleen. Enää ei koko meditaatio hälle maistunut. Kuulemma vitutti vaan joka kerta, kun laittoi silmät kiinni ja rauhoittavaa musiikkia soimaan. Suitsukkeetkin tuoksuivat tympeältä. Niin sitä ihminen ulkoisen painostuksen alla voi tehdä typeriä päätöksiä.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

tykkään tarinasta. viimeistä kappaletta voisi tiivistää: poistaa toistoja ja viimeisen lauseen.
Loistava. Aina ei voi tietää, mikä on kenestäkin laadukasta elämää.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.5 (2 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty