Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Kotikoivu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
26.4.2018.

Juhanuksena sen siihen istutimme
Koivun keskelle pihaa
Että yhdessä eläisimme

Ensin lähdit sinä
Ja vähän myöhemmin minä
Vaan koivu kadonnut ei
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Nää tekstit yhdistettynä kuviin, huh huh...
Ah ja oi, iloinen olen jos tuntuvat toimivan. Itsellä aina vähän sellainen "tulihan taas pateettista paskaa" fiilis, varsinkin kun koen että toistan aina noissa teksteissäkin samoja juttuja. Toisaalta ei kait tältä päältä voi muuta odottaakaan.
Hei miksi aina vähättelet itseäsi ja tekemisiäsi? Huippuluokan kuvaaja ja runoilija olet. Kyllä töitäsi seuranneet ymmärtävät ettei tämä ole vain kuvaustekniikkaa ja välineurheilua. Tai varsinkaan "pateettista paskaa". Pateettisesti totean jälleen kerran, että tämä on taiteilijan sielun ja silmien tuottamaa taidetta. Usko jo!
No hei, realisti mikä realisti. Aina on parempia, se vaan on tosiasia. Ja ihan oikeasti tunsin että teksti on pateettista paskaa silloin kun tämän aivan liian nopeasti tuohon ulostin. Sellaisia vähän kökköjä ja ennalta-arvattavia riimejä ja aina toistuvia kielikuvia. Mutta sitten taas toisaalta... ainahan minä toistan joten... ehkä ne tosiaan vaan on minua? (helppo puolustus sellaiselle "argh, pitäisi olla jo eikä ole, siispä teen liian äkkiä" paniikille. Ja positiivisena seikkana: netissä on helppo olla ottamatta itseään liian vakavasti, toisin kuin reaalimaailmassa) :D
Tuosta itsensä toistamisesta olen juuri saanut oivan esimerkin. En viitsi suuren runoilijan nimeä mainita, mutta kun olen tuotantoonsa perehtynyt olen havainnut että sanasto, kielikuvat ja tunnelma ovat pysyneet samoina yli puoli vuosisataa. Enkä ole missään nähnyt mainintaa, että hän toistaisi itseään. Palkintopöytiä on kyllä putsannut mennen tullen ja kaikki saatavilla olevat meriitit kerännyt.
Ja aina itsekin koen hänen tekstinsä uutena ja yllättävänä. Siis sekin on taidetta, että "samalla ohjeella leivottu kakku maistuu aina erilaiselta ja uudelta".
Ah, tuopa oli mukavaa kuulla, meikäläisellä kun on vielä suhteellisen myöhäisheränneenä tuohon puolen vuosisadan toistoon sentään mitä lie, 30+ vuotta matkaa. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.71 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty