Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

PUOLIKAS KOKEMUS

a
Mies haluaa elää. Tai ainakin tuntea elävänsä. Torilla loppukesän lokit kirkuvat kuin helteisen parvekkeen kukat. Suntti, kaupungin halkaiseva pieni joki, näyttää siltä että se haluaa päästä kylpyyn. Kulmapubissa mies alkaa keskustella Brigitten kanssa, Jumalan luoma nainen, jolla on villisti laukkaavat vaaleat hiukset ja ajatukset. Viiniä ja aikaa, miehen hikinen oikea käsi pienessä kylmässä vasemmassa kädessä, kuiskaus korvalehteen.

b
Neonvaloenkeleitä. Miehen humalaiset askeleet harhailevat syvemmälle koleaan iltaan. Kadut viettävät alas ja ylös kohti lämpimän rasvan hajuisia grillikojuja. Myyjä leikkaa varraskebabbia kuin elävää tunnotonta eläintä. Silmät ovat auki, vaikka ne laittaisivat kiinni ja vielä auki ja uudestaan kiinni ja kokeilisi sormilla luomien pintaa.

c
Pimeään kotiin. Häntää heiluttava koira pyörii ympärillä suussaan repaleinen runkkusukka. Jääkaapista suolakurkkuja ja kylmää maitoa. Sohvalla miestä tuijottaa nalle, jonka kasvojen tilalla on harmaata kuolavanua. Matolla tyhjäkatseisia mustia silmiä.

...

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

"Torilla loppukesän lokit kirkuvat kuin helteisen parvekkeen kukat."

Hyvä säe, mutta mitkä kukat? Botanisti kysyy.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty