Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

MYRKYTYKSEN OIREET

b
Neonvaloenkeleitä. He humaltuvat ja harhailevat syvemmälle lämpimään iltaan. Kadut viettävät alas kohti naisen messualueen merenranta-asuntoa. Vaalea taivas kuin soihdut olisi sytytetty. Mies haluaa vain elää. Brigitte nauraa hiljaa, kuin tupakoiva soittorasia.

c
Mies herää siniseen kieleen korvassaan. Punertavakarvainen chow chow, iloinen nalle. Valkoisessa keittiössä Brigitte sekoittaa blenderissä lehtisalaattia, pinaattia, avokadoa ja sokeritonta sitruunamehua. Suuren valkoisen t-paidan helma hieman kiinni punaisissa alushousuissa ja pienten pyöreiden pakaroiden alakaaret. Paksu vihreä neste näyttää myrkkyjuomalta jostain vanhasta Disney-elokuvasta, mutta se maistuu hyvältä ja virkistää. Avoimesta ikkunaluukusta puhaltaa lämmin merituuli Meksikon hiekkakukkuloilta, joita kiivetessä hiekka valuu koko ajan jalkojen alta pois. Myrkytys tuntuu verkkaiselta kuolleesta heräämiseltä ja ilotulitukselta mantelitumakkeessa.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty