Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

NAISET JA SILUETTIVARUUS

b
Neonvaloenkeleitä. Mies humaltuu ja askeleet harhailevat syvemmälle pimemään iltaan. Kadut viettävät alas ja ylös kohti raskaskankaisia ennustajatelttoja ja lämpimän rasvan hajuisia grillikojuja. Etiäinen väsyneessä jonossa seisoessa: kuollut isoäiti kirjoittaa kynsillä liitutaululle viestin ja kirjat lähtevät lentoon kuin hätääntyneet pöllöt.

c
Pimeään kotiin. Elämän naiset katoavat ja tilalle tulee varjoja. Kastiketta lakanoille ja styroksirasian loppujämät koiralle ja kaapista lisää juomaa. Koira nukahtaa ja mies avaa läppärinsä. Juo lisää ja selaa uutisia. Tiedemiehet ovat löytäneet uusia merkkejä siitä, että koko maailmankaikkeus on ollut alkuaikoinaan jättimäinen ja monimutkainen hologrammi ja että käsitys kolmiulotteisuudesta on pelkkä illuusio. Mies sammuttaa valot. Väsynyt pirteys ja huone pyörii hitaasti kuin valtava maailmanpyörä. Päässä avaruus ja junan litistämä muodoton sormus jäisellä raiteella.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty