Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

PUNAINEN KYYNEL

2
Kotona Miko huomasi lattian olevan veren peitossa. Kirkkaan punaisen veren. Epäselvä vana alkoi eteisestä, jatkui keittiöön ja pesuhuoneen ovelle. Puuovi näytti tavallisesta poiketen kohtalokkaalta ja raskaalta.

3
Ovi ei ollut lukossa, avautui totutun naristen. Miko näki kaakelilattialla istuvan Soilan, kädet veressä ja valkoisessa jauheessa. Koira istui vieressä kuin levoton patsas.

4
Helvetin vauhko, ei pysy sekuntiakaan paikoillaan. Oikean etutassun juuresta leikatun kynnen verenvuoto tyrehtyi ajalla ja perunajauholla. Soila moppasi lattian kuin murhan ja he istuivat juomaan Mikon keittämää kahvia, puhumatta juurikaan mitään. Sitten Soila kertoi olevansa raskaana: Mariskoolissa seitsemän testimittarin näytöt esittivät plussia, raitoja ja keltaisia vauvojen päitä joiden otsalla oli yksi hiuskiehkura.

5
Aurinko tuli esiin pilvien takaa, paistoi ikkunan ruskeiden sivuverhojen välistä suoraan keittiöön ja sai pöytään nojaavan pariskunnan näyttämään maalaajan asetelmalta. Miko riisuitui ja meni suihkuun. Katseli huvittavan pitkien varpaidensa vierellä virtaavaa vettä ja punertavia jauhopaakkuja, jotka kiersivät pikkuhiljaa likaisenvalkoisen muoviritilän läpi alas pimeään.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty