Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

MITÄ JÄLJELLE JÄÄ

2
Kotona Miko löysi Soilan pesuhuoneesta. Vieras mies nai häntä pesukonetta vasten kuin kiukkuinen linkousohjelma. Miko sulki oven ja otti kulmalipaston kaapista vaarin kuolinpesästä jääneen käsiaseen. Se tuntui kädessä samaan aikaan kevyeltä ja raskaalta.

3
Miko käveli takapihan terassille ja istui koiran viereen lehtikuusituolille. Hän pyöräytti rullalipasta ja tähtäsi koiraa ja veti liipaisinta. Naks. Hän tähtäsi koiraa uudelleen ja veti liipaisinta. Naks. Hän palasi pesuhuoneeseen ja tähtäsi vierasta miestä selkään. Naks. Hän tähtäsi Soilaa päähän. Naks. Hän laittoi aseen piipun suuhunsa ja veti liipaisinta.

4
Mikään sota ei ole kenenkään puolella. Miko palasi terassin lehtikuusituolille. Aurinko tuli esiin pilvien takaa, maalasi takapihan okrankeltaisella ja sai maiseman ja kaiken näyttämään päiväunelta. Miko tähtäsi koivun oksalla laulavaa lintua, joka tippui maahan kuin pehmolelu tai kivi. Soila tuli hänen viereensä istumaan ja itki. Koira tassutteli nurmikolta terassille ja tiputti suustaan kuolaisen linnun, jonka silmissä oli nukkuvan lapsen levollinen katse.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

"Vieras mies nai häntä pesukonetta vasten kuin kiukkuinen linkousohjelma."

Aika hyvä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty