Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

ROBOTTI (TSEK. ROBOTA 'PAKKOTYÖ')

2
Kotona Miko huomasi lattian olevan ruskean tahman peitossa. Hajusta ei voinut erehtyä: paskaa. Epäselvä vana jatkui ympäri taloa.

3
Miko huuteli Soilaa, ei vastausta, lopulta löysi jääkaapin ovesta keltaisen muistilapun. Lähdin veljeni luo, saattaa mennä kauankin, kenties viikkoja, soittelen kyllä, pakastimen muovirasioissa on ruokaa. Tuttu käsiala näytti vieraan ihmisen kirjoittamalta.

4
Lopulta hän tajusi, että robotti-imuri oli levittänyt koiran löysän ulosteen ympäri asuntoa. Koira makasi nolostuneena ja tarkkailevana olohuoneen lattialla. Viimeisillä voimillaan paskainen imuri tömähti Mikon jalkaan ja sammahti kuoliaaksi.

5
Miko otti lipaston kaapista Edinburghista ostamansa viskin ja avasi painavan pullon. Laittoi levyn soittimen kelkkaan ja istui sohvalle. I want to believe. Ilmapallo liihotti vastatuuleen ja veti pikkutytön kuolemaan. Punahiuksinen Scully näytti seksikkäältä ja Mulder tutki pakkomielteisesti tapausta auringonkukansiemeniä syöden. Koira istui Mikon viereen rapsuteltavaksi ja mysteerit ratkesivat.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (2 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty