Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

-

En minä ihmisiä yleensä ottaen pelkää. Jotkut ryhmät kuitenkin ovat uhkaavia. Nimittäin lukkojen takana olevat, kohta vapautuvat ja vapaalla olevat.


-Tony Hollanti

Annetut kommentit

Ajatutksia herättäviä ajatuksia tässä. Tätä varmaan voisi laajentaa ja syventää?
Hieno.
Tirskahdin, kun luin tämän :)
Tyylipuhdas pieni teksti, useamman lauseen aforismi. 4p

Jättää sellaisen fiiliksen että tällaisia voisi lukea sarjassa useammankin, tai tämä voisi olla johdanto novellille tai pidemmälle runolle. Herää aavistuksia tarinasta.
Kiitoksia palautteesta kaikille. Runosuoni on ollut hieman tukossa viime aikoina ja siirtyminen proosan puolelle kiinnostaisi kovasti, oikeansuuntaista havaintoa siinä mielessä Marialla ja Juholla. Vaikka tämän selkeästi kieli poskessa kirjoitinkin, niin toki mukana on vähän vakavempaakin ihmisluonteen pohdintaa.

Groucho Marx sutkautti aikanaan osuvasti ihmisestä jotakin, ehkäpä hänen vitsinsä teki oman osuutensa kalloni pohjalla ja edesauttoi siten tämän tekstin syntymisen kanssa. Tarkoitan hänen toteamustaan, että ei ikinä kannata liittyä yhdistykseen, joka on valmis hyväksymään kaltaisesi ihmisen jäsenekseen. Hyvää kesää kaikille!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty