Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vanhan vauhdikas menneisyys

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
14.5.2018, Etelä-Suomi.

Sain vinkin eräästä autiotilasta, tai ennemminkin muutamasta sinne hylätystä autosta - itse talo tuli vähän noin niin kuin bonuksena. Lähdin etsimään sitä helteisen kuumana, tyynenä kevätpäivänä. Paikka todellakin oli syvällä unohduksessa. Kaukana maaseudulla muutenkin, mutta viimeiset nelisen kilometriä olivat sellaista yhden auton mentävää metsätietä. Varsinainen pihatie oli luonnollisesti kadonnut jo iät ja ajat sitten.

Talo ei ensialkuun antanut odottaa kovin suuria: eteisestä oli katto romahtanut jo aika päiviä niin että päivä paistoi suoraan sisälle. Kamarin kohdalta taas oli sisäkatto antautunut, mutta hyvin pieni keittiö vielä sinnitteli ja kas: kunhan siellä oli hetken ollut, uponnut unohdukseen niin alkoi kuviakin löytyä - vaikuttavimpana yksityiskohtana kenties puolipakolliset muovikukat ikkunan välissä.

Kuitenkin koen että itseeni iskevimmän kuvan taisin saada yhdestä pihan perille unohtuneesta autosta, tarkemmin sanottuna Saabista jolla turvakaaresta päätellen oli kisataustaakin.

Se oli hieno reissu. Keli kuumaa kuin kesällä ja kerrankin tyyntä. Unohdusta ja kiireetöntä rauhaa. Kuvien löytämisen iloa. Siellä oli hyvä.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty