Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Teleprompteri


kykyä kehittyä
nykyistä vaativampiin tehtäviin
joustava ja urautuvainen
menestymisen edellytyksiä
kansainvälisessä toimintaympäristössä
perustoiminnallisuutensa sekä
melko pohjoismaisen
pitkän vaalean sinisilmäisen
ja pitkäkalloisen
lievästi itäbalttilaisen
läpinäkyvä polykarbonaatti
nopea kommunikaattori
teleprompterimaiset hermoyhteydet
hidas sedimentaatio
pitkäkestoinen notkeus hyvin joustava
ehkäisee väsymystä ja vahvistaa luita
ei ole koskaan pelannut rahapelejä
tai nähnyt esim. myyrien tekemää juuristotuhoa
karkeatukkainen ja poskipäistään ulkoneva
leveälanteinen
eikä kuitenkaan erityisen lapsirakas

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Sami Vainikka

Annetut kommentit

Tässä on jotain hauskaa "rodunjalostusta", kuvausta joka johtaa - telepromteriin, mikä lie hänkin. Nykyihminen, kyvykäs,joustava, uhrautuvainen - ei erikoisemmin lapsirakas, vaikka on karkeatukkainen ja poskipäistään ulkoneva leveälanteinen. Tämä runo puhuu kielillä, joita ei aina ymmärrä, vaikka sanat tuttuja ovatkin. Sekin kuuluu nykyaikaan. Käytetään termejä, jotka ovat ominaisia pitkästi jalostetulle nykyurholle.
"Teleprompteri. kykyä kehittyä nykyistä vaativampiin tehtäviin joustava ja urautuvainen menestymisen edellytyksiä kansainvälisessä toimintaympäristössä ..." sanoo GOOGLE! Tämä runo on kelvannut sille, Googlelle, joka lisää ihmisen viisautta ja tietämystä tähän runoon vedoten!
Ajatella, Googlelle, palvelijallemme, tämä kelpaa, mutta MIKSI tämä ei ole kelvannut aukealaisille, sitä ihmettelen lopun päivää!
Niukkaakin niukemmat kommentit; pitää olla todellinen teleprompteri, että näkee tämän hiljaisuuden yli. Mutta runoilijamestariminällä on tämän CV:n mukaan valtavat ansiot itsellään, ja hänen pitkäkestoinen notkeutensa on hyvin joustava, joten ei hätää. Vaikka kaikki, jotka tämän luettuaan olisivat mykistyneet ja sokeutuneet tämän luonnonilmiön, telepomterilla varustetun "pitkäkalloisen, vaalean sinisilmäisen pohjoismaisen ilmiön" edessä, ei syytä hätään. Luovuus ei anna periksi. Näillä ominaisuuksilla varustettu yksilö tulee elämään aina ja ikuisesti!!!
Tämä on taas sellainen, jonka sisältöä ihailen ihan silmittömästi, mutta kaipaisin tähän välimerkkejä. En oikein näe mitään syytä, miksi niitä ei olisi, ja minusta välimerkkien poisjättämiseen täytyisi aina olla todella painava syy.

Miksei tämä olisi kelvannut aukealaisille, tämähän on paljon keskitasoa parempi runo, minun mielestäni. :) Ehkäpä lukijat lannistuivat, eivätkä enää keksineet sanottavaa. Itse luen nykyään tosi vähän runoja Aukealla, koska en osaa sanoa niistä yleensä mitään käyttökelpoista, mutta onneksi sentään tulin lukemaan nämä.
-
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.5 (2 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty