Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

VANHA VIISAS PÖLLÖ

Totuus on niin laveaa, ettei se auta vittuakaan. Viisaus on vanha pöllö oksalla, joka ei puhu mitään. Olen elänyt niin kauan, etten tiedä mitään. Olet liian nuori mulle, mutta ei se haittaa. Juoksemme sateessa laivapubiin ja tanssimme myrskytuulessa kuin papeririekale. Kääntopuolilla viesti: Tänään kaikki mukaan! Ihan sama vaikka sua ei tunne kukaan.

Eilen sulla oli mustavalkoiset hiukset, tänään vihreät. Mun Gösta-parta kutittaa kun nuolen pilluasi ja kikatat hysteerisesti kuin teinityttö mikä oletkin. Nukut ja sade valuu lasiin. Harmaan taivaan takana ohut valo katsoo mua, ei syyttävä katse mutta hieman apea. Kuin se olisi pettynyt muhun.

...

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Keijo Kuuttio

Annetut kommentit

Selailin näitä satunnaisesti ja tämän aloitus iski. Hyvä moraalinen krapula. Tosin en ole varma toimiiko toi eksplisiittinen nuolentamaininta, se on vähän turhan hätkähdyttävä, toisaalta sinänsä kuvaava Gösta-parta ei oikein toimisi ilman nuolentaa. Parempi tarinana kuin se yksi noista, joissa pubiruusujen keskuuteen ja paskaan pubiin saapuu se epätodennäisimmistä epätodennäköisin valkoinen tiikeri, eli ihana nuori neiti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty