Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Lasipurkit ja puukengät

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Ne pienet ihmeet
lasipurkit ja puukengät
kuivumaan ripustetut saunavihdat
kortit, kosketukset ja kaikki muut
sitten kun olemme menneet
ja hiljaisuudesta on tullut syvää
ja unohdus on alkanut meitä
seitein peittää
katon sataessa alas pala kerrallaan
silloin, silloinko meistä tulee
hetkeksi todempia taas?
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tämä ei toimi erityisen hyvin. Ilman kuvan nimeä ei välttämättä tajuaisi toista lasipurkkia tai puukenkiä. Jotta niiden olemus välittyisi selkeämmin ja erottuisi muusta sälästä niin sommittelun ja valon käytön pitänyt olla toisenlainen kuin tässä.
Mikseipä tuosta voi samaa mieltä olla. Tosiaan hiukka hankalia kuvattavia ainakin meikäläiselle nämä - koottuihin meriselityksiin voidaan lisätä ainakin 80% säätökyvyttömäksi keikahtanut jalusta joka aiheuttaa kiroilua miltei joka reissulla. Toisaalta korvaajaakaan en ole kyennyt järjelliseen hintaan löytämään, kaikki jotain ylikeveitä rimpuloita joilla taas ei myrskyissä tekisi yhtään mitään. Se syö miestä.
Nuo puukengät näyttävät kyllä suutarin kenkälesteiltä. Olisiko suutarin talo tämä?

"silloin, silloinko meistä tulee / hetkeksi todempia taas?" sai ajattelemaan, että juuri niin se taitaa olla, että kun joku lähtee jäämistön perkaajille jää jäämistön kokoinen kasa kysymyksiä. Mitä tällä teki? Mitä tämä tarkoitti? Mihin tätä tarvitsi? Nykyihmisellä niin paljon tavaraa ympärillään ettei niistä kukaan mitään suutarin kenkälestejä ehdi seulomaan. Kaatopaikalle vaan kaikki samassa kuormassa.

Siis pitäisi hyvissä ajoin kerätä esineitä ja asioita kiinnostavan näköiseen arkkuun jota ei avaamatta kuormaan laitettaisi. Juuri kaikki se mitä haluan minusta muistettavan. Eräänlainen perunkirjoitus ja CV. Apua, mihin harhailenkaan! Mutta näet tästä miten kuvasi VAIKUTTAVAT...
On muuten tullut hyvin selväksi tuo kun kaatopaikkamaisissa olosuhteissa olen osan vuodesta kohtalaisen kauan viettänyt (jollainhan se pitää hulluuden ylläpitokin kustantaa). Ja todettava on ettei välttämättä edes se arkkukaan auta. Yksi tyyppi pongasi taannoin töissä sodanaikaisen puuarkun, siis sellaisen todella ajan kanssa tehdyn, mihin oli vielä merkitty ylennykset ja muut... hakkeeksi menevästä puukasasta. Jotenkin ihmeelliseltä se tuntuu, että eikö ole ollut ketään joka ymmärtäisi vai eikö ylipäätään ole ollut ketään?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.29 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty