Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Ekstrovertti

Tänään en enää muistanut, mitä sinusta etsin. Kasvojesi kohdalla minussa vain mustaa, vai onko se tyhjyyttä. Katseesi tilalla hiekkaa, maahan painautuneita jalanjälkiä, joita ei enää niitäkään näy. Ympärillä kesäsateen tuoksua ja aavistus ukkosesta, tuskin havaittavissa määrin evoluution ansiosta.

Ja siitäkin huolimatta minä katson sinun jälkeesi. Matkaan maisemassa kuin vierailla kaduilla löytämättä kirkkoa tai rantaa, ohjetta keskustaan. Haparoin ja horjun itseni uskossa kysyellessäni ohikulkijoilta äänettömiä kysymyksiä

kuinka ystäviä luodaan

Kun introvertille julkisilla paikoilla hengittäminenkin on toisinaan liian ekstrovertti teko.


-Iiris Nikula

Annetut kommentit

Haparoin ja horju itseni uskossa... -> Haparoin ja horjun...

Kääntäisin viimeisen lauseen ekstrovertin ja introvertin paikkoja keskenään. Jatkaisin myös tuota lopun ajatusta hengittäminen, katseleminen, kuunteleminen, tunteminen (koskettaminen) jne.
Kiitos, Jani! Viimeisessä lauseessa näköjään ajatus katkennut termien kanssa. Juuri mainitsemallasi tavalla olin sanat tarkoittanut. Kiitos myös kehitysehdotyksista.
Nyt löysinkin jo uudestaan luettuna näkemistä, katsomista ja tuoksua.

"kysyellessäni" voisi olla "kyselleksäni" jos tarkoituksella haparoit ja harjut itsesi uskossa. Mutta kaikista luentevin sanamuoto voisi olla "kysellessäni" tai "kysyessäni".
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty