Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Kartanoelämää

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
1.6.2018, Forssa.

Minulla on tuttu joka saa aina ideoita, hoitaa kuvauspaikat ja niin edelleen eli meikäläisen tarvitsee saapua vain paikalle sovittuun aikaan ja kuvata sen minkä lasten kärsivällisyys riittää - tässä tapauksessa aikaa taisi olla suurin piirtein vartin verran. Hienoja hetkiä yhtä kaikki.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Oho, Volasella on ihmisiä kuvissa ! Kyllähän tämä toimii mutta pari juttua pistää silmään. Pojalle olisi voinut etsiä Nike-lenkkareiden sijaan vanhanaikaisemman näköiset kengät ja kun suurin osa kuva-alasta on suht pehmeää niin poika tuntuu jopa yliskarpilta. Pienempi terävyys toimisi varmaan myös, poika olisi silti selkeä pääkohde sommittelun ja korkean paita-henkselit kontrastin myötä.
Juu, mielestäni tästä näkyy, että asetelman on tehnyt joku muu. Hauska ja vähän epätavallinen lapsikuva, mutta lavastus kuitenkin.
Hah hah joo. Yrityksistäni huolimatta tuntuu aina vaan että ainut mahdollisuus ihmisten kuvaamiseen tulee hevostouhujen yhteydessä. Mutta että aiheellisia pointteja.

Kiitoksia molemmille.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.8 (5 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty