Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Siivetönnä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
21.7.2018, KotHam City Open, Hamina.

Eräs ystävä kyseli jo vuosi aikaa kiinnostustani arabihevosnäyttelyn kuvaamiseen. Kiinnosti, vaikka samaan aikaan hirvittikin että kun en kait kuvaa ihan niin kuin näyttelyitä kuvaavat ihmiset yleensä niin tulisiko siitä paskaa käteen, että millainen idiootti on räpsinyt tällaisia kuvia. Suurempi syy kieltäytymiselle oli kuitenkin matka: Forssasta Haminaan on olevinaan matkaa kun autona on 21-vuotias laitos.

Vaan niin siinä kuitenkin kävi että tänä vuonna päätin sortua, kun avovaimonikin - joka siis on ihan työkseenkin hevosten kanssa tekemisissä - oli John Smith metallifestareilla ja meikäläinen aivan liian mukavuudenhaluisena yksin kotona.

Niinpä myönnyin ja aamukuudelta olin tien päällä... ja iltaseitsemän aikaan onnistuneesti kotona. Tässä kuvassa ei kuitenkaan ole arabihevonen, vaan New Forestin poni joiden näyttely tuolla myöskin samalla järjestettiin.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Minulle oudompi kohde, mutta hienosti toteutettu - valo on kohdallaan.
Näistä olen kyllä siinä mielessä iloinen että olivat niin jumalattoman hätäisiä hetkiä eikä montaa koko kuuden tunnin aikana nähty... ja vielä kun laiskana en vieläkään useimmissa tapauksissa suostu räiskimään sarjatulella niin onnetarta saa kiittää että tämänkin talteen sai. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty