Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Hetket yhdessä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
4.8.2018, Kansallinen poninäyttely, Ypäjä.

Hämmentävää kyllä, sain hyvinkin positiivista palautetta niistä Haminan kuvista - jopa siinä määrin että minulle tarjottiin mahdollisuutta tulla kuvaamaan myös kansallista poninäyttelyä ihan noin niin kuin virallisesti. Tietenkin kykenin tällä anti-itseluottamuksella kääntämään sen mielessäni niin, että johtui varmaan siitä paremmasta lainakamerasta (kyllä, olen kade kaikille niille jotka TIETÄVÄT ottavansa hyviä kuvia tai omaavat ylipäätään edes jonkinmoisen itseluottamuksen kuviensa suhteen), mutta päätin silti suostua koska en taatusti olisi ainut kuvaaja tuolla ja ohjeeksikin sain vain että kuvaat sillä omalla tyylilläsi.

En kuvannut niinkään itse näyttelysuorituksia kuin toimintaa odottelualueella. Pieniä, ohikiitäviä hetkiä, ponien halaamista tai rapsuttelua tai ihan vaan sitä odottelua, eli siis sitä mitä ihmiset ja ponit nyt odotellessaan sattuvatkaan tekemään. Minulle niissä hetkissä on taikaa.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tämä on suorastaan liikuttvan tunteellinen kohtaaminen. Ja toisaalta hauska, jos ajattelee että tässä kaksi "hännällistä" kohtaa.
Välillä kävi taas tuollakin mielessä kun näitä kuvaili, että ei ole täysjärkinen kun räpsii tällaisia. Ja sitten taas nämä "oudommat" tuntuvat tarjoavan itselle enemmän. Outo pää. :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty