Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Sea Witch of Reynisfjara

Legend tells of a husband whose wife was kidnapped and killed by two trolls. The man followed the trolls down to Reynisfjara where he froze them, ensuring that they would never kill again.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Oskari Pietarinen

Annetut kommentit

Suhtaudun tähän hieman kaksijakoisesti...

Tummuus osin kuuluu (tai sitten ei) tarinaan ja ilmeisesti sillä yritetty saada henkilöä osin sulautumaan osaksi maisemaa/olemaan sen kanssa yhtä, tällaisen kuvan minä ainakin tästä sain.
Osittain toimii, mutta onko tässä liika tummuus jo kääntynyt itseään vasten, ehkä... Olisin toivonut enemmän detaljia ja sävydynamiikkaa, nyt jotenkin liian pliisu kauttaaltaan, tai sitten olisin halunnut että kuvakulma sellainen, että liian vähän esille tuleva meri olisi saanut suuremman osan, jolloin tummuus ei olisi lyönyt näin kovin kasvoille, vieden (ehkä tarinaa tukien tarkoituksellisesti) liikaa huomiota kuvasta.

En tidä, jotain hyvää tässä kyllä on, pitäisi nähdä suurempana ja täysin toisella taustavärillä kuin tämä aukean mummonkalsarisävy.
En ymmärrä - lajityyppi on minulle outo enkä osaa arvioida sen puitteissa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.58 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty