Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hiipua hitaasti, päästää irti, luovuttaa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
11.8.2018. Pitipä taas palata tänne sangen äskettäin löytämälleni. Pitipä taas uskaltautua kamarin perälle rankasti roikkuvan, jo osittain romahtaneen katon alla toivoen ettei se luovuta juuri nyt kun ei se eilenkään ollut niin tehnyt. Yksi suosikkinäyistäni, paljon yksityiskohtia, menneen elämän muistoja jotenkin epätodellisen ihmeellisenä yhdistelmänä. Alakuloisen haikeaa kauneutta, tai miten sen nyt paremminkaan sanoiksi pukisi.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Hieno syvyysvaikutelma kuvassa, paljon eri tasoja ja paljon katsottavaa ilman että kokonaisuus on sekava. Pakko oli arvostella numerolla 5 koska en yhtään keksi miten tässä tilanteessa kuvasta olisi voinut saada vielä paremman.
No johan nyt, kiitoksia hyvin kovin paljon.
Tässä on upeaa tuo vanhoille taloille ominainen sisäovien samassa linjassa oleminen. Kaunista ja vertauskuvallistakin. Vaikka romahdus lienee jo lähellä tässä on tyyli tallella. Sanoo ovien ystävä.
On kyllä vaikuttava talo tuo. Ja jos pitäisi viime vuoden Autiot ja unohdetut kuvista valita vain yksi, saattaisin päätyä tähän. Todennäköisesti ehkä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.5 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty