Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Kaipaus

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Eletyn elämän etääntyessä
tyhjin silmin
minä, muistot ja musta
taas yhtä syksyä kauempana
ja silti...
yhä kaipaan
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Kyllä on upea kuva upeasta rakennuksesta! Siinä on timpuri ollut mestariluokkaa. Tästä tulee ihan iloiseksi, tuo kyllä kestää aikaa vielä kauan. Kunpa joku antaisi sille toisenkin elämän.
Ehkä toinen kuvakulma ? Nyt kohde väistää, monta pakolinjaa katseelle, kontakti kohteeseen hieman heikko. Ellei sitten sitä ole haettu, haluttu saada talo osaksi maisemaa eikä pääkohteeksi ?
Pitää toivoa, siltähän tuo tosiaan vaikuttaa että liekö joku jopa siirtoa joskus muinoin suunnitellut. Lattioitakaan enää kuin siinä värikkäässä huoneessa, muuten pelkkää hirsikehikkoa. Sietäisi kyllä pelastua.

Ja mitä Timolle tulee, niin itselle tärkeintä tässä oli tuo vasemman reunan puu, itse talo ja puitten lehvästö yllä. Oletettavasti olisin kuitenkin tahtonut oikeaan reunaan hieman enemmän tilaa... mutta puut eivät antaneet myöten; tämä oli äärimmäinen mahdollinen kulma tästä kulmasta, joka sitten taas tuntui itseen iskevältä. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.86 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty