Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeinen syys

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
8.9.2018. Päätin palata vain kerran tätä ennen kuvaamalleni, vaikka se kaukana sijaitseekin. Aikaisin lauantaiaamuna liikkeelle, toista tuntia miltei muista kulkijoista vapaista teistä nauttimista... joten perinteiseen tapaan koko reissun osapuilleen jos ei peräti ainut kävelijä käveli siellä jumalan selän takana, tietenkin juuri näillä nurkilla siten etten kerta kaikkiaan kehdannut pysähtyä.

Mutta koska pääni ei juurikaan termiä "järki" tunne, otin uuden yrityksen heti seuraavana lauantaina vaikka aamu äärimmäisen sadehämäränä valkenikin. Tällä kertaa kävi tuuri eikä muita ihmisiä näkynyt. Enimmiltään jo romahtaneen talon tunnelma oli... jotenkin hyvin kovin kaunis.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Juu, tässä näkyy lähes loppuunsa tullut tyylikäs asumus. Rappeutunut uuni ja upea ikkuna verhoineen kertovat kaunosielun tästä lähteneen. Kannatti sinne mennä uudelleenkin!
Joo, iloinen olen että tuli käytyä vaikken tällä kerralla kohdannutkaan huuhkajaa joka edellisen reissun aikaan liiti ääneti ohitseni kun tämän huoneen oviaukolle ilmaannuin. Upea paikka joka tapauksessa... ja ihmeentuntua lisää se mikä ei tässä kuvassa näy: huoneen nurkassa, vielä vaivoin sinnittelevän pienen katonpalan alla on yhä kullankeltaisella rusetilla varustettu muovikukkakori... takanaan vuoden 1987 heinäkuulle pysähtynyt kalenteri. Suorastaan järjenvastainen näky tuon tuhon keskellä. Tai siis siellä reunassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.11 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty