Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Talven odotusta

Toivottavasti talvesta tulee kunnollinen, lunta ja pakkasta.
-Timo Paakkanen

Annetut kommentit

Jäin miettimään sitä mihin kamera on tarkennettu ja miten terävyysalue muodostuu - vai onko niin, että Aukean suhteellisen pieni kuvakoko syö kuvan laatua kun pinnassa olisi yksityiskohtia liki loputtomiin.

Olisiko pidempi valotusaika tuonut epäterävyyttä kun kuvaushetkellä näyttää olleen ainakin jonkun verran tuulta. Olisiko jalustalla ja pitemmällä valotusajalla, pienemmällä aukolla ja alemmalla ISO-luvulla ollut mahdollista parantaa kuvaa.
Tuulta muistaakseni oli ja ei jalustaa matkassa. 250 ja puiden lehdet pysähtyvät riittävästi. Jalustahan olisi hyvä olla aina matkassa, etenkin jos meinaa maisemia kuvata.
Tämä jää mielestäni aika sävyttömäksi ja latteaksi.
Kuvan etuosa turhan pimeä.

Parannusehdotukset; Alaosasta siivu pois, koska nyt se vie turhaan huomiota mielenkiintoisesta taivaanrannan/kalliokärjen/taustan puiden komposiitiosta. Kuvaan lisää dramatiikkaa, nyt liikaa harmaata ja esim. pilvet jotenkin harmaan muhjuiset.

Potentiaalia tässä on ja eikun muokkaamaan ja kokeilemaan eri variaatioita.

Jännää sinänsä mutta meikäläiselle taas nimenomaan tuo etualan kallio (sekä tietenkin mänty) ovat nimenomaan NE jutut tässä kuvassa. Näyttää älyttömän hienolta tuo luminen kallio. Mietinkin - vaikka mielestäni tämä sommittelu on sangen tasapainoinen - että jos tämän pelkistäisi pystykuvaksi missä ei näkyisikään muuta kuin kalliota ja mänty. Jättäisi siis veden ja niemen kokonaan pois.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.13 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty