Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elämästä unohdettu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
18.10.2018. Hyvinvointikuntayhtymä on upea termi. Etenkin kun suustani revittiin jo toistamiseen hammas irti käytännöllisesti katsoen ilman puudutusta. Okei, piikkejä ruutattiin tällä kertaa peräti kolme, mutta pirunko apua niistä on kun suu puutuu ilmankin hitaasti eikä odotteluun tuhlattu ainakaan liikaa aikaa. Hammasta väännettiin ja vedettiin meikäläisen vääntelehtiessä kunnes se lopulta porattiin paskaksi ja revittiin kolmena kappaleena väkisin irti meikäläisen jopa hiukan huutaessa. Kieltämättä tehokasta kun tunnin ajasta käytettiin vartti, jos kohta siitä viiden minuutin ennätysajasta jäätiinkin huomattavan paljon.

Tosin ei auta valittaa kun sain tällä kertaa sairaslomaakin (toisin kuin sillä edellisellä kerralla) yhden päivän - touhuanhan sentään kaatopaikalla ihan kirjaimellisesti kätösinenikin mädän ruoan ja herra ties minkä kaiken kanssa.

Käskivät lepäämään. Minä taas kelasin että paskanmarjat, sama kai se on missä sitä verta sylkee jos seuraavana päivänä on jo työkelpoisessakin kunnossa. Siispä suuntasin etäälle eli kauas, sinne missä lähimmät ympärivuotiset naapuritkin ovat hyvinkin puolenkymmenen kilometrin päässä. Sumu vaihtui sateeksi, maailma oli hiljainen ja kaunis. Kuvasin taloa... sekä jo kadonneen pihanperän autoja.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Todella toimiva sävymaailma tällaiseen kuvaan, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.
Kiitoksia paljon.
Näitä metsiin ja takapihoille unohdettuja eivät vandaalit unohda. Antaisivat niiden olla kuosissaan. Meidänkin mökillä vanha mosse on jonkun pitänyt käydä repimässä ja kivittämässä. Ei saanut olla rauhassa pihatien vierellä muistomerkkinä menneestä.
Joo, tuo se on kyllä kurjaa. Aika syvälle saa olla unohdettu ettei ole kaikkea rikottavissa olevaa käyty rikkomassa. Onneksi sentään niitä ihmeitäkin sieltä ja tuolta löytyy... joskin toki vähemmän kuin niitä kunnolla kiusattuja. Muutenkin ihmetellyt usein tuota ihmisen ilmeisen luontaista taipumusta tuhoamiseen, että mistä se oikein kumpuaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty