Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Kadota kiireettömyyteen

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
17.11.2018.

Kiire, ajan ja säiden puute eli vanha tuttu tarina sokeroituna tähän vuoden aikaan vielä varsin lyhyillä päivillä. Pahintahan tuossa on se että tauon kasvaessa riittävän pitkäksi alkaa helposti iskeä sellainen vähän vastenmielinenkin olo, että pirunko vuoksi sitä kannattaisi minnekään edes mennä, kun voisi vain rentoilla kotona ja tehdä jotain muuta.

Onneksi tuosta tunteesta eroon pääsy vaatii useimmiten vain sen yhden hyvän kuvausreissun jonka jälkeen olenkin taas tiukasti koukussa. Tällä kertaa reissu jäi vähän siihen hilkulle. Kuvaaminen tuntui kyllä kohtalaisen hyvältä, mutta kuvasaalis jäi jälkikäteen ajatellen sangen laihaksi. Tästä näystä sentään jotenkin tykkään... kerta kerran jälkeen.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tässä on jotain ankeaa arkirealismia, joka puhuttelee.
Tuo on kyllä ylipäätään niin vaikuttava paikka että pitäisi joku kulttuuripalkinto ojentaa omistajilleen. Autiotalon pihatiellä mitä lie toistakymmentä autoa jonossa. Jotkut näkisivät ne varmaan herra ties minä romuina - meikäläinen taas hienoina muistoina menneisyydestä. Upea kuvauspaikka.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.33 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty