Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Valtaistuin vailla ja muita tarinoita

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
29.9.2018.

Koti kylmä kyynelten helmiksi jäätyä
kadotuksen kristalleiksi
aikamme olla ja unohdetuiksi tulla

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Nämä sanomalehtitapiseeraukset ovat ihania! Käytännöllisiä, voi lukea historiaa seinälehdestä. Ja parhaat vaatteet näytillä, koristeena. Tuolin väri ja valo kruunaa tämän upean otoksen. Runo itkettää.
Samaa mieltä. Sääli kun tuo tupa on vaan niin romahdusta vaille valmis; katto roikkuu lähinnä yhden vielä sinnittelevän kattoparrun varassa, joka taas sinnittelee lähinnä kamarin oven ja tulisijan varassa; ei ole uskaltanut noita lehtiä tarkemmin tutkia. Sänkykuvaa varten piti muuten kävellä tästä vasemmalle, huoneen toiseen reunaan mikä eittämättä hirvitti. Toisaalta se oli sellainen näky etten voinut ottamattakaan jättää... eikä siinä huonosti käynytkään.
Aavistuksen epätodellinen näky, elokuvamainen fiilis. *Elokuvan traileriäänellä*: - Tässä talossa ja sen asukkaissa kaikki ei ole aivan kohdallaan..
Joo, ovat tosiaan sangen epätodellisen tuntuisia näkyjä mihin noissa usein törmää. Jotenkin se kuinka... elämä on mennyt mutta silti se on tavallaan läsnä tekee tavallisistakin asioista jotenkin elämää suurempia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.6 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty