Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Unohdetun sateinen syys

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
18.10.2018.

Harmaa, hiljainen syyspäivä
sumukin sateeksi vaihtui
kaukana kaikesta
unohduksen ytimessä
maailma hitaasti haihtui
ja viittaan syksyn kietoutui

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Ajan patina vinoutuneessa rakennuksessa ja ympäröivän kasvun työntyminen melkein ikkunastakin sisään kertoo siitä miten kauniisti luonto ottaa omansa. Hienosti saat sen esiin. Ihana runo kruunaa tämänkin.
Tuntui kyllä hyvältä olla tuolla juuri tuolloin, vaikka sumukin vaihtui ihan kunnon sateeksi juuri kun perille saavuin... minkä saattaa tuosta kuistin vasemmanpuoleisen kaiteen kohdalta nähdäkin, oli niin sanotusti tippa linssissä.

Tuonnehan painelin tosiaan suoraan hammaslääkäristä, missä suoritettiin hyvinvointikuntayhtymälle ominaiseen tyyliin vaikea hampaanpoisto vartissa. Revittiin, väännettiin, kiskottiin ja porattiin lopuksi rikki ja revittiin kolmena kappaleena irti kun ei muuten saatu. Kuten kuvitella voi, suu alkoi puutua vasta operaation JÄLKEEN. Ja tuossa sentään jäätiin vielä siitä viiden minuutin ennätysajasta.

Sairaslomaa sain sentään tällä kertaa yhden (1) päivän toisin kuin sillä edellisellä kerralla, kun kuitenkin olin ihan oikeasti paskaisissa töissä kaatopaikalla touhuamassa paljon mm. mädän ruoan kanssa ihan käsineni siis. Sen verran tietysti kiukutti että päätin lähteä kuvaamaan ja tuonne päädyin.
Tähän huolisin ehkä hieman lisää alhaalle, voisi paremmin astua kuvaan sisään, nyt polku edessäni kohti taloa on vähän lyhyt.
Samaa kelasin kun tätä otin; ei vaan antanut tila myöten, olin tässäkin selkä kuusissa kiinni. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.9 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty