Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jäätyä hiljaisuuteen

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
29.12.2018. Lauantai, upea umpiharmaa sumuaamu. Ja tietysti vähän muuta pakollista että ehtisikö ensinkään... vaan ehdinpä sentään. Ajattelin että maisemia, mutta suunnittelemilleni pelipaikoille saapuessani aloin epäröidä että jos kuitenkin jotain autiotaloa sumusäässä - jatkoin matkaani etäämmäs.

Pelto jonka reunalla tämä oli oli ensimmäinen jolla ei enää sumua ollut. No, naureskellen kiroilin mielessäni että perkele... ja vaikka tämä onkin yksi eniten kuvaamistani päätin silti että kun nyt kerran siellä jo olin niin käynpä silti.

Olen tätä kuvannut vuodesta 2007. Harmi kyllä parin viime vuoden aikana tuhon tahti on alkanut kiihtyä, sisäkatto romahtaa kummastakin huoneesta ja niin edelleen; ilmassa kerta kerralta vähän enemmän alakuloa, ymmärrystä siitä että jossain vaiheessa on päästettävä irti. Silti vielä kävin. Ikkunat kuurassa, hiljaista hämärää.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Mutta upeita värejä näistä hämäristä ja alakuloisista taloista löydät. Jos on elämä ollut harmaata arkea on sitä väreillä muokattu.
Joo, tämä pikkumökki lienee paras esimerkki tuosta... etenkin kun kamari se vasta värejä tarjoileekin hehkuvan oransseine tapetteineen. Se on yhä vieläkin niin odottamaton näky pienessä ja hyvin vanhassa mökissä että... sääli kun alkaa tosiaan olla loppu.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.36 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty