Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Rannanjärvi elää

En tiedä minkälaista on istua Sörkän komerossa. Monet on kolunut nekin pimeät kulmat ja loukut asetettuaan mutkan ohimolle, vaikka tsitatessa ovat pohtineet masennuspäissään, että ”Perkele, Rannanjärvi elää yhä”.

En ole myöskään vielä eläessäni kohdannut mutkaa ohimollani, vaikka kotipokeririnkikin on tullut tutuksi. Niissä on järjestetyt pakat. Petterin pimeässä peliluolassa friidut styylaa iisisti muttei päin helvettii, jotta läsnäolijoiden ajantaju sumentuu.

Kuun pimeä puoli, verkkomaailma, ja korttirinki ne yhteen sopii, vaikka velaksi pelaaminenkin sallittaisiin. Ei kannata pelata yli varojen, jollei halua  palkkionmetsästäjiä peräänsä. Elämä on vaikeaa, mutta siitä voi tehdä vielä vaikeamapaa, jollei kuosita pankkitiliä ensin työnteolla: Perheettömänkin on pakko yrittää edes orientoitua vapaaseen markkinatalousjärjestelmään edes käymällä töissä päiväsaikaan, koska joku idiootti keksi rahan vaihdon välineeksi. Oravan nahatkin olivat täysin turhia jo aikanaan, mutta mikä minä  olen järjestelmää muuttamaan?

Raitin dallaus kannattaa hämärissä luolissa ja elämän sivupoluilla, eikä elämän tarvitse silti olla vaikeaa. Vaikka köyhyys periytyy, elämän polku kuitenkin tarjoaa joitain omiinkin ratkaisuihin pohjautuvia valintoja.

Urusvuori, Kakola, tai Sörkkä, sama se, monet satakielet yhä ajattelee, että ”Perkele, Rannanjärvi elää yhä!”.


-Jere Sumell

Annetut kommentit

https://youtu.be/84K7dyo_a-A
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty