Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Tie miehen majaan käy vatsan kautta.

Öljy kankaalle 40cm x 70cm
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Naivismia ja surrealismia yhdessä vieläpä härskimmän huumorin kanssa. Piristävä "muodonmuutos" tarjonnassasi!
Olen nauraa hikerrelyt tuota loistavaa oivallustasi tuon kaktuksen muodossa jota tuo käärmekin ihmettelee. Hieno!
Mukava, että huomasit työn tarkoituksen. Ajattelin maalata aikani kuluksi hieman naivismia omalla tyylilläni. Ihmishahmot, niinkuin alaluokilla kansakoulussa maalasin, kun ei ollut mitään käsitystä kropan anatomiasta, muuta kuin että Naisella on rinnat ja miehellä heppi haarojen välissä. Lopun annoin vain tulla itsestään hieman kömpelöhkösti. On pakko todeta kuitenkin, että en itse tykkää maalata naivismia, vaikka töitäni välillä kömpelöiksi sanotaankin ja naivismiin suuntautuviksi. Tykkään kyllä muiden naivistisista töistä. Vaikkakin taiteeni syvimmät juuret ovat renessanssissa, hyvin harvoin maalaan realistisesti asiat, kaikki on omaa fantasiamaailmaani, joka saattaa hämmentää katsojaa koskien valon tulosuunta, mittasuhteet ynnä muu. Työni ovat sekoitus renessanssia, illusionismia, suurrealismia, kömpelöhköjä kohtia jotka viittaavat naivismiin, kohtia valokuvamaisesta pipertelystä, omaa fantasiamaailmaa ja paikkoja jotka viittaavat kollaasioon. Karikatyyria en laita töihini, vaikkakin ihailen myöskin karikatyyriä.

Jatkan julkaisuja syksyllä. Parin viikon päästä on siirtyminen toiseen valtioon. Purjelaiva odottaa kapteeniansa. Hyvät kesät sinne Suomeen.

Sulla on taas ne omat meriseikkailusi odottamassa. Mukavia tuulia sinulle!
Itseni puolesta nämä ovat hyvästit täällä Aukealla. Aion nimittäin poistaa profiilini kokonaan Aukeasta. Tämä "yksi" sai nähtävästi tahtonsa läpi, koska eilen minulle tuonne profiiliini oli tullut jopa Varoitus ja ukaasi että en enää kommentoisi ML:n teoksia kun hän kokee ne kai jotenkin loukkaavana, asiattomana ja ilmeisesti kiusauksena!?
Ajattelin että miksi roikkua ollenkaan täällä.
Tästä on hyvää vauhtia tulossa "keskinäisten kehujen kerho"- ja on sitä ollutkin jo viimeiset vuodet. Se tavallaan selittääkin sen miksi ennen niin loistava ja huippu Aukea on hiipumassa muutamien harrastelijoiden pätemissivuiksi.
Olet ollut yksi niistä Aukean ainoita taiteilijoita jotka osaavat suhtautua oikealla tavalla myös noihin "kiperiinkin" kommentteihin. Olet ammattilainen isolla A-lla myös siinäkin. Sinä ymmärrät että kaikki eivät voi tykätä kaikesta ja ymmärrät myös että niissä "rakentavissa" kommenteissa piilee myös jopa toduuden siemen joka kouluttaa tavallaan taiteilijaa. Siitä olen ihaillut sinua aina taiteesi ohella.

Kun tulet syksyllä näille sivuille, en enää ole täällä. Olen vaan syvästi pahoillani että jopa Ylläpito menee tuohon halpaan.
Hyviä kesäreissuja sinulle my Friend!
Kiitos.

Ehkäpä taiteen parissa joskus tapaamme. Olen erään taiteilijakollegan kanssa Suomesta lyönyt kättä päälle yhteisnäyttelystä Suomessa tulevaisuudessa, kunhan löytyy sopiva paikka ja ylipäätään Galleristi hyväksyvät taiteeni.

Harmi, että noin hyvällä ammattitaidolla antava palauttaja poistuu "hiekkalaatikolta". Toivoisin mahdollisuuden harkintaan.
Sorry Juhani, että menee aiheen ohi, mutta tämä on Oivalle.

"Itseni puolesta nämä ovat hyvästit täällä Aukealla. Aion nimittäin poistaa profiilini kokonaan Aukeasta. Tämä "yksi" sai nähtävästi tahtonsa läpi, koska eilen minulle tuonne profiiliini oli tullut jopa Varoitus ja ukaasi että en enää kommentoisi ML:n teoksia kun hän kokee ne kai jotenkin loukkaavana, asiattomana ja ilmeisesti kiusauksena!?
Ajattelin että miksi roikkua ollenkaan täällä."

Eikö tämä juuri todista, että olet ollut palstalla juuri minun takiani ja nyt kun et pääse enää häiriköimään minua, lopetat koko palstan käytön?
Anteeksi myöskin puolestani Markka, mutta mielestäni palautteesi sopisi paremmin tuolle Keskustelussa nyt: "Miksi ihmeessä".
Juhani, se keskustelu on aloitettu nimettömänä ja siksi en viitsinyt sinne vastata. Mutta tänne Oiva on tullut itse ottamaan asian esille ja siksi vastasin tähän. Toki tiedän ettei tällainen keskustelu kuulu tänne, mutta siitä tulisi huomauttaa Oivalle, ei minulle. Oiva on aloittanut myös keskustelun asiasta tänne kuvataide osioon -Sait monivuotisen tahtosi läpi ML- ja sinne vastasin jo hänelle.

Joten voit poistaa tämän keskustelun täältä, jos katsot sen asiattomaksi. Mutta Oiva tämän asian tänne toi, en minä, minä vain vastasin sinne missä keskustelua asiasta käydään ja olen todella pahoillani, että asiat tuodaan tänne, minne ne eivät kuulu. Tässäkin tapauksessa Oiva pelaa erittäin ovelaa psykologista peliä, tuomalla keskustelun sinne minne se ei kuulu ja tarkoituskin on ilmiselvä, saada muita mukaan peliin jota pelaa minua vastaan, on pelannut jo pitkään.

O.K. Ymmärrän yskän.

Sana on vapaa, tapoihini ei kuulu poistella palautteita.

Vaikka palautteen antajalla olisikin eriävä mielipide, kuinka asia toteutetaan, ja vaikka en itse saisi siitä tarvittavaa vinkkiä, siitä saattaa olla korvaamaton apu taideuransa alkutaipaleella olevalle.

Vaikka Oiva onkin kovalla kädellä palautetta aikoinaan antanut töistäni, ja "kättäkin väännetty" omista näkemyksistämme, kaikki on sujunut kuitenkin kohdallamme sulassa sovussa kollekoiden kesken.
Harmi, että Oiva on poistunut porukasta. Mielestäni Oivalla oli erittäin hyviä kommentteja, joiden kautta sai hyvän ulkopuolisen näkemyksen. Monesti sitä keskittyi niihin omasta mielestä merkittäviin kohtiin ja unohtui ottaa huomioon jotain, mikä olisi pitänyt mukana olla. No, en ole enää maalaillut, enkä siksi mitään julkaissut pitkiin aikoihin. Kiitos Oiva mukavista, kannustavista ja kriittisistäkin kommenteista. En enää ole itse niissä maisemissa mitä joistain maalauksistani tunnistit, toivon että jonain päivänä päästään olemaan vielä jollain tavalla yhteydessä.
Olen kadehhtinut tuota Juhanin tavallaan säntillistä josku jopa outoa värimaailmaa mulle.
Aivan kuin yhtään senttiä kankaasta ei olisi jätetty käyttämättä ja mietitty.
Aiheet ovat mielestäni jopa ironisia. Yhteen aikaan minua jopa raivostutti tai koin sen niin että naiset olisivat vain kohde isoine tisseineen. Mutta silti oon ollu sun fanisi austa asti. Miksi noin pieni kuva?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.33 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty