Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Valoa Pimeyteen

Lyhty pimeneviin ja kylmeneviin Keski-Suomen syysiltoihin.
-Olli Kuitunen

Annetut kommentit

Kerrankin kelvollinen kuva Kuokkalan sillasta. Hyvät linjat.
Ja värit
Mahtavat värit ja hyvä onni, että oikean reunan viileä valo on sopiva kontrasti lopulle sillalle. Yks asia tässä mua häiritsee, toki.. Se on nuo taustan kerrostalot tuolla oikealla. Ne on niin mielenkiintoset ja sillalla hyvin "raamitetut", että oikea puoli jää tummempana ihan tyystin vailla painoarvoa. Mulle tuli mieleen, että jos tästä oikeesta reunasta rajais ronskisti kaiken aina tuonna sillan viimeiseen lyhtypylvääseen asti - ja siis siten, että visuaalisesti vois tulla sellanen tunne, että ne lyhdyt jatkuu kuvan ulkopuolellekki. Tällön valojen muodostamista linjoista tulis tosi kivoja leikkauksia. Siis hei, tosi modernia ja teknoa, vähintään. Se antais just mielenkiintosen mausteen noille taustan asuintaloille - teknologian kehto ynnä muita mainossloganeita. :)

PS: Jyväskylä?
Kuva on ilmoitettu muuttamattomaksi, mutta silti kysyn että onko tämä yhdellä valotuksella aikaansaatu, vaiko hdr? On nimittäin uskomattoman laaja sävyskaala: taustan rakennukset oikein valottuneet, kuitenkaan etuoikean pikkuspottien ylivalottumatta. Joku on joskus väittänyt, että illan sinisellä hetkellä kyseisen kaltainen kuva on mahdollista saavuttaa kertavalotuksella, mutta itse en ole koskaan onnistunut :)
Kivat värit... Oihan tästä voinu keksiä jotain muutakin, kun tän perinteisen. Sillan jalustat hallitsee kuvaa ja tekee tästä vahvasti keskisommittelun..ei kai siinä mitään, jos tykkää. Oikeella olevat valot ja pylväät ja sunmuut hajottaa harmittavasti kuvan pintaa. No, joskus se tääkin on otettava, tiedän.
Henri, kyllä kyse on HDR-kuvasta, ja mietin pitkään onko HRD muuttamaton vai muunneltu, mutta valitsin muuttamattoman.
Olisi mukava tietää käyttämästäsi tekniikasta enemmän, jälki on nimittäin loistavaa - Photomatixilla en ainakaan itae ole saanut yhtä hyviä tuloksia. Laita minulle sähköpostia, jos viitsit.
heh.. vai on Kuoleman siltaki päässy aukeaan. hieno kuva.
Tällaista ei tosiaan perinteisen valokuvauksen keinoin saa aikaiseksi. Tunnen sillan paremmin kuin omat taskuni ja olen sitä itsekin kuvannut. HDR on siis ainoa vaihtoehto, jos ei halua kovaa kontrastia kuvaan. Oikeassa reunassa alhaalla näkyvä palkki pilaa mielestäni sommitelmaa.
On kyllä upea HRD-kuva. Voisin itsekkin haluta tietää mitä tekniikkaa on käytetty, koska PS ja Photomatix kikkailut eivät ole koskaan tuottaneet tällaista jälkeä. Tietysti voi olla kokemattomuuttakin ;) Omasta mielestäni tuo kaupunkimaisema sopii taustalle ja ainoa asia jonka olisin itse ehkä halunnut pois on tuo oikean alareunan spottivalosarja. Kuitenkin täydet 5 pistettä.
Mahtavan upea kuva. Olen nähnyt tästä sillasta kymmeniä kauniita kuvia täällä mutta tämä on kyllä ehdottomasti paras.
Ihan kelpo kuva, mutta harottavatko silmäni vai onko horisontti/rantaviiva vinossa?
Oijjoijoijoijoi... ihan tajuttoman kaunis. Mitkä värit!! Silmiä hivele tämmöinen, kiitos. ihanaa. pelasti illan ^^
mistä tämä on?
Jyväskylästä, Kuokkalan silta.
maailman kuvatuin silta,ääri oikean lamppurivi pois niin paranis vielä
Hieno kuva Olli.
Komea on kuva ja värit sekä HDR tekniikka hallussa. 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.48 (82 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty