Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Säteitä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Antti Partanen

Annetut kommentit

Hyvä kun oot älynnyt antaa tässä kuvassa taivaalle kaiken tilan. Jänniä säteitä, varsinkin nio ylös heittävät tummansiniset ovat näyttämisen arvoisia. 3p.
Joskus kannattaa vilkaista ylöspäinkin:)
No nyt. Ei tarvita pyöriäisiä eikä muutakaan rekvisiittaa. Raamattusäteiden juhlaa.
OI. Tämä onkyllä jottai iha käsittämättömä hienoa :O Hui että. OOt sitte otolliseen aikaan osannut olla paikalla. huih :O

10 pinnaa, ehottomast :P eikäku viis.
ei ole luomu maisema,kaikella kunnioituksella.
"ei ole luomu maisema,kaikella kunnioituksella."

No nyt olisin kiinnostunut näkemään perusteita väitteelle (ja saat ihan vapaasti kirjoittaa nimettömänäkin). Nimittäin tuo maisemakuva on niin luomu kuin digikuvalta vaan voi edellyttää. Kyllä, kameran tuottamassa alkuperäisessä kuvassa on hiukkasen "digikalvoa" eli harmautta tähän verrattuna ja kontrasti säteissäkin loivempi, mutta yhtään mitään en ole poistanut enkä lisännyt, en tehnyt monivalotusta enkä yhdistänyt kuvia. Säteet syntyvät valon kulkureitistä noiden pilvien muotojen ohi ja saattavat pikaisesti katsottuna näyttää ei-luomulta. Eli katsopa uudelleen.
Antti Partasen toinen nimihän on Luomu. Antti Luomu Partanen siis.
Maalausmainen, jotenkin silti vähän turhan samea? Alhaalle hieman lisää tilaa ja ylhäältä vähän pois, säteet kyllä tosi upeat!
"Antti Partasen toinen nimihän on Luomu. Antti Luomu Partanen siis." No jaa, en ihan allekirjoittaisi tuota, koska kyllä mä tarvittaessa voin poistaa kuvistani häiritseviä yksityiskohtia tai jopa yhdistää kuvia (joka tosin on jäänyt ihan harjoitteluasteelle) ilman tunnontuskia. Tällöin pidän tietysti selviönä sitä, että asiasta pitää ainakin luontokuvien yhteydessä kertoa, ellei sitten kyse ole aivan pienestä läntistä kuten eräässä täällä esillä olevassa kuvassani, jolloin siitä mainitseminen tai kuvan merkitseminen muunnelluksi tuntuisi lähinnä hassulta.
Mut täytyy kyl sanoo, että sun kuvat näyttää KAIKKI keskimääräistä paremmin tuunatuille.. siis niin,että ne eivät näytä yhtään liikaa eikä liian vähän muokatuille.. Hyvää työtä olet siis tehnyt kuviesi kanssa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.49 (80 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty