Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Avoimet teemat ja kilpailut

Avoimet teemat ja kilpailut

Ei avoimia teemoja tai kilpailuja

Kirjallisuuden toukokuun teema (Aistit)

Kirjoitamme teoksia, joissa tapahtumat koetaan jollakin tavalla aistillisesti: kuulon, näkemisen, tuntoaistin, maun, tuoksun kautta. Nyt siis kannattaa palauttaa mieleen kokemuksia ja tunteita, jotka tulevat mieleenne esim. tutuista tuoksuista tai vaikkapa kuullessanne tietyn musiikkikappaleen. Haistelkaa erilaisia tuoksuja, kuunnelkaa ympärillänne olevaa äänimaailmaa, tunnustelkaa erilaisia pintoja – heittäytykää kirjoittamiseen kaikilla aisteillanne.

Kirjoitus saa olla runoa tai proosaa, ja kuten aina, sen täytyy olla oikoluettu ja valmis. Teoksen lisäämiseen löydät tarkemmat ohjeet kuukausiteeman sivulta.

Viimeinen osallistumispäivä kirjallisuuden toukokuun teemaan on pian vapun jälkeen, eli la. 3. toukokuuta. Töitä voi lisätä teemaan klo. 23:55 asti. Muistakaa laittaa sähköpostiosoitteenne viestiin ja tarkistaa kaikki tiedot huolellisesti ennen kuin painatte "Osallistu ja lähetä viesti" -nappia. Sen jälkeen ette enää voi muuttaa työtänne itse. Kokoelman julkaisupäivä on maanantai 5.5.

Säännöt

Lähetettävien töiden tulee olla julistetun teeman sekä Aukean sääntöjen mukaisia. Niiden tulee myös täyttää Aukealla julkaistaville töille asetetut yleiset laatuvaatimukset. Teoksen tekijän vastuulla on huolehtia siitä, että lähetettävällä työllä on dokumentaarinen, taiteellinen tai muulla luovalla tavalla saavutettu arvo. Teemaan osallistuvan työn on myös oltava viimeistelty ja valmis.

Lähettäessäsi teoksen kokoelmaan hyväksyt, että teeman vetäjällä sekä Aukean yleisellä ylläpidolla on oikeus ja velvollisuus poistaa tehtäviin lähetettyjä töitä ennen tai jälkeen julkaisun, mikäli hän/he katsovat, että yksi tai useampi ehdoista ei työssäsi täyty. Vetäjillä ei ole velvollisuutta perustella töiden poistoa tämän tarkemmin.

Katso osallistuneet teokset


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty