Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Avoimet teemat ja kilpailut

Avoimet teemat ja kilpailut

Ei avoimia teemoja tai kilpailuja

Kirjallisuuden elokuun teema: Kevyttä kesälukemista

Kuukausiteemassa otetaan kesän ja lomailun kunniaksi löysin rantein: kirjoitetaan viihdettä, siis kevyttä kesälukemista.

Se voi olla proosaa, runoa, mielipidekirjoitus jne. kunhan se on sujuvaa eikä liian raskasta tekstiä, ja se kiinnostaa lukijoita. Ota malliksi vaikka oma rentoutuslukemistosi: luetko riippumatossa tai rannalla dekkareita, romantiikkaa, seikkailua, dramaattisia tai historiallisia kertomuksia, lyhytproosaa, kummitusjuttuja... vai jotakin ihan muuta? Omaksu tyylilaji, suunnittele vetävä juoni ja anna palaa.

Kuten aina, teematyön täytyy olla oikoluettu ja valmis. Tutki tekstiäsi kirjoittamisen jälkeen ja muokkaa tarpeen mukaan, korjaa kirjoitusvirheet jne. Hyvää viihdettähän ei suinkaan kirjoiteta huolimattomasti. (Juoneltaan kiinnostavan ja lukijalle helpon tekstin kirjoittaminenhan ei välttämättä ole tekijälle helppoa.)

Tarkoituksena kesäteemassa on, että sekä tekijä että lukija saavat rentoutua teeman parissa, joten kirjoita meille juuri se paras juttu, jonka itse haluaisit lukea kesällä.

Aikaa teoksen lisäämiseen on sunnuntai-iltaan 3.8. klo. 23:55 asti. Kokoelma julkaistaan tiistaina 5. elokuuta. Teoksen lisäämiseen löydät tarkemmat ohjeet kuukausiteeman sivulta.

Säännöt

Lähetettävien töiden tulee olla julistetun teeman sekä Aukean sääntöjen mukaisia. Niiden tulee myös täyttää Aukealla julkaistaville töille asetetut yleiset laatuvaatimukset. Teoksen tekijän vastuulla on huolehtia siitä, että lähetettävällä työllä on dokumentaarinen, taiteellinen tai muulla luovalla tavalla saavutettu arvo. Teemaan osallistuvan työn on myös oltava viimeistelty ja valmis.

Lähettäessäsi teoksen kokoelmaan hyväksyt, että teeman vetäjällä sekä Aukean yleisellä ylläpidolla on oikeus ja velvollisuus poistaa tehtäviin lähetettyjä töitä ennen tai jälkeen julkaisun, mikäli hän/he katsovat, että yksi tai useampi ehdoista ei työssäsi täyty. Vetäjillä ei ole velvollisuutta perustella töiden poistoa tämän tarkemmin.

Katso osallistuneet teokset


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty