Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Avoimet teemat ja kilpailut

Avoimet teemat ja kilpailut

Ei avoimia teemoja tai kilpailuja

Päättyneet teemat ja kilpailut

Kuukausiteema: Katse (valokuvaus)

Toukokuu 2010 kuukausiteema

Säännöt

TEEMOJEN JA KILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT:

Lähetettävien töiden tulee olla julistetun teeman/kilpailun sekä Aukean sääntöjen mukaisia. Niiden tulee myös täyttää Aukealla julkaistaville töille asetetut yleiset laatuvaatimukset. Teoksen tekijän vastuulla on huolehtia siitä, että lähetettävällä työllä on dokumentaarinen, taiteellinen tai muulla luovalla tavalla saavutettu arvo. Harjoituksia lukuun ottamatta teemaan tai kilpailuun osallistuvan työn on myös oltava viimeistelty ja valmis. Poikkeuksina edelliseen hyväksytään myös tyylisuunnat ja tekniikat, joissa viimeistelemätön lopputulos erityisesti kuuluu asiaan. Tällöin tekijän on kuitenkin pystyttävä perustelemaan ratkaisunsa.

Lähettäessäsi teoksen kokoelmaan hyväksyt, että teeman/kilpailun vetäjällä sekä Aukean yleisellä ylläpidolla on oikeus ja velvollisuus poistaa tehtäviin lähetettyjä töitä ennen tai jälkeen julkaisun, mikäli hän/he katsovat, että yksi tai useampi ehdoista ei työssäsi täyty. Vetäjillä ei ole velvollisuutta perustella töiden poistoa tämän tarkemmin.

Osallistuneita teoksia ei ole vielä julkaistu.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty