Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Avoimet teemat ja kilpailut

Avoimet teemat ja kilpailut

Ei avoimia teemoja tai kilpailuja

BoD runokilpailu 2013

BoD:n ja Aukean kesäinen runokilpailu

Säännöt

Aukea.net ja kirjanjulkaisupalvelu BoD™ - Books on Demand GmbH - järjestävät runokilpailun, johon voit osallistua kirjoittamalla oman runosi jostakin seuraavista aiheista:


a) Tapaat lapsuudenystävääsi muutamia kertoja vuodessa. Viime kerralla tavatessanne sinusta tuntui, ettei teillä ollut enää mitään yhteistä jäljellä. Miltä tuntuu, kun jotain päättyy? Oletko pettynyt häneen tai itseesi? Miten tässä näin kävi?


b) Olet ABC:llä syömässä ketjun tarjoamaa päivän lounasta. Olet väsynyt etsimiseen. Löydätkö koskaan perille? Mitä on olla jatkuvasti matkalla?


c) Istut mökkilaiturilla ilta-auringon hyväillessä kasvojasi. Annat ajatuksesi lentää. Minne mielikuvituksesi sinut vie? Mistä unelmoit salaa?


Kolme parasta runoa palkitaan kirjanjulkaisupaketeilla. Palkitut saavat koota ja julkaista omien toiveidensa mukaisen kirjan. Ensimmäinen palkitaan 850 euron arvoisella kirjanjulkaisupaketilla, jonka toimittamiseen hän saa apua ammattilaisilta. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat BoD Classic -kirjapaketin.


Osallistu näin:


Kilpailussa on kaksi osaa. Ensimmäinen kierros käydään 1.8. - 1.9.2013 välisenä aikana, ja sille voivat osallistua kaikki Aukeaan rekisteröityneet käyttäjät. Ensimmäiselle kierrokselle voit osallistua kirjoittamalla yhden runon tai aiheeseen sopivan pienen runosarjan ja lisäämällä tekstin Aukea.netin järjestelmään. Valitse julkaisun sijaan "Osallistu tällä teoksella". Muista myös tallettaa runot omalle koneellesi.


Ensimmäisen kierroksen jälkeen tuomaristo valitsee kymmenen parasta kirjoittajaa, jotka jatkavat toiselle kierrokselle. Heitä pyydetään toimittamaan lisää runoja (3-5 kpl) ja heidän kanssaan keskustellaan kirjan ideasta ja toteutuksesta. Toinen kierros käydään 16.9 - 22.9.


Voittajat julkistetaan maanantaina 30.9. ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Kilpailun tuomareina toimivat runoilija ja Helsinki Poetry Connectionin toiminnanjohtaja Kasper Salonen, runoilija Juho Nieminen sekä Aukea.netin edustajat kirjailija Susanna Taivalsalmi ja lauluntekijä Samuli Koivulahti.


Aukea.net ja BoD pidättävät oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneita runoja tai katkelmia niistä Facebookissa ja muissa kanavissaan.


BoD™ - Books on Demand GmbH - on moderni palveluntarjoaja kirjailijoille, jotka haluavat ottaa kirjansa julkaisun omiin käsiinsä ja päättää itse kirjan sisällöstä, tyylistä, toteutustavasta ja myyntihinnasta. BoD:n kautta kirjan voi julkaista painettuna kirjana ja e-kirjana. BoD huolehtii kirjan välityksestä kirjakauppamyyntiin ja myyntiin e-kirjakauppoihin. Lisätietoja BoD:sta www.bod.fiMikäli olet uusi käyttäjä Aukeassa käy ensin läpi Aukean säännöt ja lue keskustelupalstalta ohjeita kilpailuun liittyen.

Osallistuneita teoksia ei ole vielä julkaistu.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty